6948321520 Λεωφόρος Σουνίου 51 - Μαρκόπουλο, Αθήνα fragosf12@gmail.com
hero image

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ FRAGOS
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η Μεταφορική ΦΡΑΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είναι νέα εταιρεία στο χώρο και αποτελείται από άτομα με όρεξη και μεράκι για ποιοτική δουλειά.  Η εταιρεία μας, ειδικεύεται στον τομέα των μεταφορών και της μετακόμισης, υπεύθυνα και επαγγελματικά.
Εξυπηρετούμε ανάγκες που αφορούν μεταφορές – μετακομίσεις πανελλαδικά
.


Υπηρεσίες:
 

 Μεταφορές – Μετακομίσεις
 Ανυψώσεις
 Αμπαλάζ
 Μετακομίσεις Οικοσκευών
 Μικρομεταφορές κάθε είδους
 Διανομές


Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα, με ταχύτητα & ασφάλεια, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών. Αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση οικιών ή επαγγελματικών χώρων, με τάξη, οργάνωση & ταχύτητα, φροντίζοντας για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Αναλαμβάνουμε την έγκαιρη παραλαβή αποθήκευση και παράδοση της παραγγελίας σας ή της οποιαδήποτε μεταφοράς σας στο χώρο σας με την καλύτερη εξυπηρέτηση και στις πιο προσιτές τιμές..!!

 

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ολοκληρώσουμε αποτελεσματικά μεταφορές, διανομές, φορτώσεις/εκφορτώσεις, συσκευασίες και ό, τι άλλο μας ζητηθεί στην Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, αλλά και για να συζητήσουμε σχετικά με τις ανάγκες της δικής σας μετακόμισης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!!!